Musorujsag
Élő Eredmények

Mesés jutalom üti Rangnick markát, ha sikerül Haalandot az MU-hoz csábítani – sajtóhír

Mesés jutalom üti Rangnick markát, ha sikerül Haalandot az MU-hoz csábítani – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóértesülés szerint tízmillió eurós sikerdíjat ajánlott fel a Manchester United Ralf Rangnicknak, amennyiben rá tudja beszélni Erling Haalandot, hogy igazoljon a klubhoz.

A Manchester United hétfőn jelentette be hivatalosan, hogy a szezon végéig a német tréner irányítja a csapatot, jövő nyártól pedig további két évig tanácsadói szerepkörben marad az MU kötelékében. A 63 éves szakember munkavállalási engedélyének elintézését követően áll majd munkába.

A Bild úgy tudja, Rangnick szerződésében szerepel egy olyan kitétel, amely szerint 10 millió euró üti a markát, ha sikerül az MU-hoz csábítania Erling Haaldont a Dortmundtól. A német tréner jól ismeri a 21 éves norvégot és környezetét, ő volt az, aki 2019 januárjában meggyőzte a gólerős támadót, hogy hagyja el a Moldét és igazoljon a Red Bull Salzburghoz, ahol Szoboszlai Dominik csapattársa volt, valamint a 2020-as klubváltás során is tárgyaltak egymással.

A lap hozzáteszi, hogy Rangnick akkor sem jár rosszul anyagilag, ha nem jön össze a Haaland-üzlet, menedzserként 7,6 millió euró lesz a jövedelme.

Borítókép: Ralf Rangnick és Erling Haaland (m4sport.hu)

További tartalmak