Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelonába vágyik az MU támadója

A Barcelonába vágyik az MU támadója

m4sport.hu
Szeretne a katalánoknál szerepelni, úgy érzi, két évig még tud a mostanihoz hasonló magas szinten játszani.

A Manchester United támadója, Edinson Cavani jövő nyáron szeretne csatlakozni a Barcelonához. Jelenlegi szerződése az angol klubbal a nyáron lejár, és ambíciói között szerepel, hogy a La Ligában játsszon, mielőtt pályafutása véget ér.

A 34 éves labdarúgó tavaly nyáron egy évvel meghosszabbította szerződését, ami a szezon végén jár le, így ingyen távozhat. A The Times beszámolója szerint az uruguayi csatár már tájékoztatta is a manchesteri vezetőséget, hogy távozni kíván az Old Traffordról. Cavani úgy gondolja, hogy még legalább két szezonig a csúcson tud játszani.

A veterán csatár 17 gólt szerzett első szezonjában a Manchester Unitedben, az idei szezonban azonban a kevesebb játékidő és egy sérülés miatt eddig nyolc meccsen csak egyszer talált be. Ráadásul ő is felmérte, Cristiano Ronaldo szerződtetése óta jelentősen csökkent a játékideje.

A Barcelona borzasztó anyagi helyzete miatt nem tudná szerződtetni az uruguayi támadót, de mivel a nyáron lejár a szerződése, így ingyenes átigazolással megszerezheti őt.

Borítókép: Edinson Cavani (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak