Musorujsag
Élő Eredmények

Cassano: Ronaldo rám írt, több tisztelet kért tőlem. Nem féltem elmondani neki az igazat

Cassano: Ronaldo rám írt, több tisztelet kért tőlem. Nem féltem elmondani neki az igazat

m4sport.hu | Szerző: BP
Antonio Cassano nagyon szeret Cristiano Ronaldóról beszélni, ezúttal Christian Vieri Twitch-műsorában elevenített fel egy történetet, mikor CR7 üzenetben kérte, hogy az olasz több tiszteletet mutasson felé, a válasz cassanós volt.

A 39-szeres olasz válogatott támadó és a portugál klasszis nem közösen szokták elkölteni a vasárnapi ebédet. Cassano előszeretettel (ha csak teheti) ekézi Ronaldót, aki persze fúj rá emiatt, és most valószínűleg még inkább fog, ugyanis egy korábbi személyes üzenetváltásukról mesélt Vierinél.

Cassano elmondása szerint CR7 azután írt neki egy közösségi oldalon, hogy egy műsorban őt és a brazil Ronaldót hasonlította össze, természetesen nem a portugált éltetve.

„Ronaldo egyszer csak rám írt, a Cristiano Ronaldo. Több tiszteletet kért tőlem, azért amit elért és ahány gólt szerzett. Én viszont senkinek nem félek elmondani az igazat, ha kell, az egész világgal szembenézek, a pápától kezdve az utolsó emberig a Földön. Felhívtam Buffont, hogy megkérdezzem, kitől szerezte meg a számomat. Az mondta, ő csak a csapat sajtósának adta meg, aki meg továbbadta Ronaldónak, hogy elmondhassa nekem: ő 750 gólt szerzett, én meg csak 150-et. Erre azt mondom: kedves Cristiano, mindened megvan, légy boldog és nyugodt. Vegyél példát Messiről, aki le se szarja, ki mit mond róla. Ahelyett, hogy nekem küldözgetsz üzeneteket. Mi bajod van neked?” – mesélte a 2017-ben visszavonult Cassano.

Borítókép: Claudio Villa/Getty Images

További tartalmak