Musorujsag
Élő Eredmények
×

Távozás esetén döbbenetesen magas fizetése lehet a Chelsea-védőnek

Távozás esetén döbbenetesen magas fizetése lehet a Chelsea-védőnek

m4sport.hu | Romao André
Pénteken délelőtt arról írt az angol Daily Mail, hogy a Chelsea német védője Antonio Rüdiger a világ egyik legjobban fizetett védője lehet.

A 28 éves német válogatott védőnek 2022 nyarán jár le a szerződése a BL-győztes Chelsea-vel, jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a játékospiacon keresett hátvád nem akar hosszabbítani a londoniakkal. A klub már fel is készült erre és lázasan keres helyettest, így került képbe a Kékeknél a magyar válogatott Szalai Attila.

Az angol lap úgy tudja, hogy Rüdiger váltás esetén a sokszorosát keresheti annak, amit eddig kézhez kapott. Topcsapatok versengenek a kegyeiért, közöttük a Real Madrid is, amely – a DM információi szerint – már januárban előszerződést köthet a futballistával.

A német jelenleg heti 117 ezer eurót keres az angoloknál, de úgy tudni, hogy távozása esetén ennek akár a négyszeresét is megkeresheti 468 ezer eurót, cirka 1,8 millió eurót havonta. Amennyiben igazak a hírek, annyi lenne a fizetése, mint az eddig legjobban kereső védőnek, Mattijs de Ligtnek, az olasz Juventusban.

Borítókép: Antonio Rüdiger (Fotó: EPA/Facundo Arrizabalaga

További tartalmak