Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelona bejelentette, Agüero szerdán sajtótájékoztatón tisztázza jövőjét

A Barcelona bejelentette, Agüero szerdán sajtótájékoztatón tisztázza jövőjét

m4sport.hu/MTI
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos oldalán erősítette meg a sajtóhíreket, hogy Sergio Agüero szerdán tart sajtótájékoztatót, amelyen tiszta vizet önt a pohárba jövőjét illetően.

A gránátvörös-kékek rövid keddi közelménye szerint az argentin csatár szerdán délben, Joan Laporta klubelnök jelenlétében a Camp Nouban tesz bejelentést, egybehangzó sajtóhírek szerint visszavonulását jelenti be.

A 33 éves Agüero, az Atlético Madrid korábbi támadója nyáron a Manchester Citytől ingyen érkezett a Barcelonához, amelyben vádlisérülés miatt október közepéig nem volt bevethető. A hónap végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni.

Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit. Két héttel később már az látott napvilágot az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül.

Agüero öt mérkőzésen összesen 165 percet játszott a Barcelonában, egyetlen találatát a Real Madrid ellen 2-1-re elbukott hazai rangadó 97. percében szerezte.

Borítókép: EPA

További tartalmak