Musorujsag
Élő Eredmények
×

Egy sztárvédője miatt biztosan nem kell aggódnia a Chelsea-nek, egy viszont a távozás szélén van

Egy sztárvédője miatt biztosan nem kell aggódnia a Chelsea-nek, egy viszont a távozás szélén van

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Thiago Silva hamarosan szerződést hosszabbít a Chelsea labdarúgócsapatával.

 

A Bajnokok Ligája-győztes londoni együttes nehéz nyár elé néz, mivel kis túlzással a teljes védelem megállapodása lejár az idény végén – Antonio Rüdiger mellett Andreas Christensen, Thiago Silva és César Azpilicueta is szabadon igazolhatóvá válik, ami komoly fejfájást okoz Thomas Tuchelnek, a Chelsea egyik legerősebb szekciója eddig ugyanis pont a brutálisan erős és magabiztos védősor volt, amely rendkívül hatékonyan teljesített a német szakember első évében.

Az olasz átigazolási guru Fabrizio Romano most arról számolt be, hogy egy játékos sorsa miatt biztosan nem kell aggódnia az angol klubnak – Thiago Silva a hírek szerint hamarosan hosszabbí a Chelsea-vel, s csupán a papírmunka hiányzik, hogy ez hivatalossá váljon, ez hetek, hónapok múlva meg is történik. A brazil középhátvéd egy esztendővel toldja majd meg a kontraktusát, aminek értelmében 2023 nyaráig marad.

Romano hozzáteszi, hogy Antonio Rüdiger hosszabbítására viszont továbbra sincs sok esély, a Chelsea nem bizakodhat, mindeközben ráadásul a Real Madrid nagy erőkkel azon fáradozik, hogy megszerezze a német válogatott játékos aláírását.

 

Borítókép: Getty Images

További tartalmak