Musorujsag
Élő Eredmények
×

Conte szerint a sajtó problémát akar gerjeszteni a Tottenhamnél

Conte szerint a sajtó problémát akar gerjeszteni a Tottenhamnél

m4sport.hu
Antonio Conte, a Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője kritikusan fogalmazott a sajtóban forgó pletykákkal kapcsolatban.

 

A brit médiában az elmúlt hetekben elterjedt, miszerint Antonio Conte a januári átigazolási szezon után a Spurs vezetőségét bírálta, mivel meglátása szerint alaposan meggyengült az együttes kerete. Az olasz szakember azonban azt állítja, hogy a brit sajtó kiforgatta a szavait, s valójában nem arról beszélt, amit a lapok állítanak.

„Sajnálom, de kicsit összekuszálták a helyzetet – reagálta le Conte a történteket a Sky Sportsnak. – Nem értem, miért akar valaki problémát gerjeszteni számomra, ráadásul nem is csak nekem, mert a múltban is történt hasonló. Voltak sztorik a Spursszel kapcsolatban, ami gondot okozott az akkori trénernek, az elnöknek és a klubnak is. Daniel Levy viszont tisztában van azzal, hogy én miről mit gondolok.”

Conte tiszta vizet öntött a pohárba.

„Az átigazolási időszak után volt egy interjú és arról kérdeztek, elégedett vagyok-e a januárral, amire azzal feleltem, hogy a klub mindent megtett, amit csak lehetett. Négy játékosunkat így is elveszítettük, akik a csapat számára fontosak voltak. Azért voltak azok, mert sokat fizetett értük az alakulat, ha pedig valakiért sokat fizetsz, akkor igenis fontos futballistákról beszélünk. A legutóbbi interjúban számszerűen elsoroltam, hogy igen, négy fontos játékos távozott, ezzel szemben két érkezőnk volt.”

A szakember elmondta, boldog a Tottenhamnél, majd Conte hozzátette, hogy egyelőre csak a jelenlegi szezonnal foglalkozik, a jövőjén majd csak a szezon után gondolkozik el.

 

Borítókép: EPA/NEIL HALL

További tartalmak