Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: bokszmeccsen gyalázták Fodent, majd a védelmére kelő édesanyját ököllel ütötték arcon

Videó: bokszmeccsen gyalázták Fodent, majd a védelmére kelő édesanyját ököllel ütötték arcon

m4sport.hu
Bokszmérkőzésen került összetűzésbe Phil Foden, a Manchester City labdarúgója. A fiatal focistát egy baráti társaság inzultálta, édesanyját pedig fizikálisan is bántalmazták.

Szombat este lazításképp az Amir Khan–Kell Brook bokszmérkőzésen járt a manchesteri AO Arénában a Manchester City középpályása, Phil Foden, akivel azonban egy társaság kikezdett. A 21 éves focistát obszcén szavakkal gyalázták, majd az édesanyja, Claire Foden kelt fia védelmére. A nő meglökte a társaság egyik férfi tagját, aki válaszul ököllel arcon ütötte. A helyszín szóvivője elmondta, az arénában senki nem kért orvosi segítséget, így vélhetőleg komolyabb személyi sérülés nem történt.

A Manchester City közleményt adott ki az esetet követően: „A klubnak tudomása van egy, a közösségi médiában elterjedt videóról, amelyen Phil Fodent és családját zaklatják és bántalmazzák. Maga a bántalmazás ténye is megdöbbentő, az pedig különösen, hogy hölgyeket ért a támadás. Továbbra is minden támogatást és segítséget megadunk Philnek és családjának, amire szükségük van” – írták.

Videón a történtek:

További tartalmak