Musorujsag
Élő Eredmények

Szerződést hosszabbított a Chelsea az elnyűhetetlen Thiago Silvával

Szerződést hosszabbított a Chelsea az elnyűhetetlen Thiago Silvával

m4sport.hu
Plusz egy évvel, 2023 nyaráig hosszabbította meg Thiago Silva szerződését az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea FC.

Thiago Silva 2020 nyarán a Paris Saint-Germaintól érkezett a londoni klubhoz, amellyel rögtön az első szezonjában Bajnokok Ligáját nyert. A 37 esztendős védő az új idényben is korát meghazudtolóan játszik, 22 tétmérkőzésen lépett pályára a Chelsea alakulatában.

Éppen ezért a klub egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította a brazil védő nyáron lejáró szerződését.

„Thiago Silva rutinja, vezéregyénisége és teljesítménye nagyon fontos a keretünkben, így hatalmas örömmel újítjuk meg a szerződését további egy évvel” – mondta a klasszis védőről Marina Granovskaia, a klub sportigazgatója.

„Nagy megtiszteltetés Chelsea-játékosnak lenni. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy egy ekkora klubban még három évet is tudok játszani, nagyon örülök, hogy ez megvalósulhat. Köszönöm a családomnak, a klubnak, Marinának és Abramovics úrnak a lehetőséget. Ezentúl is mindent megteszek a csapatért és a szurkolókért, akik a kezdetektől fogva mellettem vannak” – fogalmazott az új kontraktus aláírását követően Thiago Silva.

Borítókép: Thiago Silva (Fotó: chleseafc.com)

További tartalmak