Musorujsag
Élő Eredmények

Újra támad a Real Madrid: a spanyolok 50 milliót ajánlottak Mbappéért a PSG-nek

Újra támad a Real Madrid: a spanyolok 50 milliót ajánlottak Mbappéért a PSG-nek

m4sport.hu
Olasz sajtóhírek szerint a Real Madrid ismét ajánlatot tett Kylian Mbappéért.

 

Az információ Giovanni Branchini olasz játékosügynöktől származik, aki kedden a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút, s lerántotta a leplet egy friss ajánlatról.

„Most a Paris Saint-Germainen múlik a dolog. A Real visszaszállt a versenybe, néhány napja 50 millió eurót ajánlott Kylian Mbappéért. Nem tudom, mi lesz a vége, számomra úgy tűnik, hogy Florentino Pérez elnök ajánlata figyelmet érdemel, aminek az is a célja, hogy kicsit rendezze a viszonyokat a két klub között. Elvégre mindenki számára szégyen lenne, ha egy akkora sztár, mint Mbappé, a nyáron ingyen váltana klubot. Nem tudom, mi a terv Párizsban” – idézi az olasz lap Branchinit.

Mint ismert, Mbappé szerződése 2022 nyarán jár le a PSG-nél, így ha a francia együttes nem adja el a télen pénzért, akkor a 23 esztendős támadó ingyen távozhat – persze ha addig nem hosszabbít szerződést.

Mbappé mesterhármassal segítette hétfőn a Paris Saint-Germaint a sima továbbjutásban a francia labdarúgó kupában, egyszersmind „határátlépőként” profi pályafutása 201. találatát is megszerezve. A 23 éves világbajnok csatár minden sorozatot figyelembe véve – a futballstatisztikákkal foglalkozó Opta kimutatása szerint – másfélszáz gólnál tart a PSG színeiben, 27-et még előző klubcsapata, az AS Monaco játékosaként ért el, és eddig 24 alkalommal volt eredményes a francia nemzeti válogatott tagjaként.

Borítókép: EPA/Ian Langsdon

További tartalmak