Musorujsag
Élő Eredmények
×

A szuperügynök egyáltalán nem akarta, hogy a fiatal sztár az Atlético Madridba igazoljon

A szuperügynök egyáltalán nem akarta, hogy a fiatal sztár az Atlético Madridba igazoljon

m4sport.hu
Portugál sajtóértesülések szerint Joao Félixet a sztárügynök Jorge Mendes annak idején egyáltalán nem az Atlético Madridhoz akarta vinni.

 

A portugál Record a szerdai cikkében arról ír, miszerint a birtokába jutott egy néhány évvel ezelőtti telefonbeszélgetés, melyen a sztárügynök Jorge Mendes éppen az akkor még Benficát erősítő Joao Félix jövőjéről beszélt Bruno Maruta igazgatóval. A felvételeken Mendes nem köntörfalaz: szerinte a tehetségnek Manchesterbe kellene szerződnie, nem pedig Madridba.

„Luís Filipe Vieira (a Benfica akkori elnöke) ragaszkodott hozzá, hogy 120 millió eurós ajánlatokat kérjek Félixért, négy már is befutott. Most viszont probléma van, mert csak az egyikbe menne, és van egy olyan, amelyik az összeg mellett biztosítaná azt is, hogy egy évig még maradjon a Benficánál – ez az, amit szívesen megtenne Félix. Számára a legjobb a Manchester City lenne, Pep Guardiola miatt. Ez lesz a legdrágább klubváltás a portugál futballban” – derült ki Mendes szavaiból.

A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy az Atlético Madrid mellett egyébként a Real Madrid, a Manchester City és a Manchester United tett ajánlatot Joao Félixért – a többi pedig már történelem: a 22 éves támadó 2019 nyarán végül az Atléticót választotta, ám Diego Simeone írányítása alatt egyelőre csak keresi önmagát, eddigi 90 tétmérkőzésén mindössze 22 gólt szerzett.

 

Borítókép: EPA/Rodrigo Jimenez

További tartalmak