Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mancini húzott egy váratlant: Mario Balotelli újra ott van az olasz válogatott keretében

Mancini húzott egy váratlant: Mario Balotelli újra ott van az olasz válogatott keretében

m4sport.hu
Roberto Mancini szövetségi kapitány Mario Balotellit is meghívta az olasz labdarúgó-válogatott keretébe.

 

A balhés támadó 2018 szeptembere óta nem szerepelt az azóta Európa-bajnok olaszok keretében, sorozatos cirkuszai miatt már egyetlen élklub sem meri szerződtetni, így szemmel láthatóan is elkényenyelmesedett, s a formája is hagyott maga után némi kivánnivalót.

Mario Balotelli tavaly nyáron végül a török Adana Demirsporhoz szerződött, melynél újra magára talált, a szezonban eddig összesen 20 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólja mellett négy gólpassza van. Az olasz sportsajtóban hónapok óta téma a csatár esetleges meghívása, amit Roberto Mancini egyáltalán nem vetett el – az olasz szakember ezekszerint olyannyira komolyan megfontolta a 31 éves Balotelli válogatott meghívóját, hogy szombaton Fabrizio Romano olasz futballguru már arról írt, miszerint a támadó kap egy utolsó utáni esélyt is, s hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy újra magára öltheti a címeres mezt.

Az olaszokra márciusban sorsdöntő összecsapás vár: az alakulat az északmacedónokkal csap össze a világbajnoki selejtező rájátszásában, s ha sikerrel veszi azt az akadályt, akkor utána a Portugália–Törökország párharc győztesével vív meg a katari tornára való kijutásért.

 

Borítókép: MTI/EPA/Maurizio Degl' Innocenti

További tartalmak