Musorujsag
Élő Eredmények

Megállapodtak, a Juventus szerződteti a 70 milliós csatárt – sajtóhír

Megállapodtak, a Juventus szerződteti a 70 milliós csatárt – sajtóhír

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata megállapodott a Fiorentinával Dusan Vlahovics klubváltásáról.

 

A 21 esztendős szerb csatár félelmetes formában teljesít, ebben a szezonban az eddigi 24 tétmérkőzésén 20 gólt szerzett, emellett kiosztott négy gólpasszt is – talán nem is véletlen, hogy Dusan Vlahovics játékjogát kis túlzással fél Európa- meg akarja szerezni a Fiorentinától.

Noha az elmúlt hetekben biztosnak tűnt, hogy a támadó az Arsenalhoz szerződik, a nemzetközi sportmédia most egybehangzóan arról ír, miszerint a Juventus bejelentkezett a Fiorentinánál. A tárgyalások állítólag olyannyira jól sikerültek, hogy a két együttes már meg is állapodott a szerb sztár klubváltásáról – Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Juventus 75 millió eurós ajánlatot nyújtott be Vlahovicsért, a Fio pedig el is fogadja, és a két klub között szóban már megszületett a megállapodás.

Romano hozzáteszi, hogy a Juventus most a játékossal és annak ügynökével épp a személyes feltételeket dolgozza ki.

Dusan Vlahovicsnak 2023 nyaráig szól a szerződése a Fiorentinával, de ami biztosan tűnik, hogy a télen még marad a liláknál, s csak a nyáron távozik, ugyanis a játékos állítólag maga kérte a Fiorentina vezetőségét, hogy csak a szezon végén adja el. A csatár értékét a transfermarkt.de piaci portál 70 millió euróra becsüli.

 

Borítókép: Dusan Vlahovic (Fotó: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI)

További tartalmak