Musorujsag
Élő Eredmények

Felkavaró képek: bántalmazással vádolja barátnője az MU csatárát

Felkavaró képek: bántalmazással vádolja barátnője az MU csatárát

m4sport.hu
Fizikai erőszakkal vádolja barátnője Mason Greenwoodot, a Manchester United válogatott csatárát. A Harriet Robson által közzétett felvételekre a klub és a rendőrség is reagált.

Figyelem! Az alábbi bejegyzésben található fotók felkavaróak lehetnek, csak erős idegzetű olvasóink kattintsanak!

„Mindenkinek, aki tudni akarja, hogy Mason Greenwood mit tett velem” – írta a modell a sérüléseit dokumentáló fotók mellé. Harriet Robson egy hanfelvételt is megosztott, amelyen az hallható, hogy egy férfi minősíthetetlen hangnemben beszél hozzá, azt követelve, hogy létesítsen vele szexuális kapcsolatot.

A Manchester United közleményben reagált 20 éves csatára elleni vádakra: tudomásuk van a közösségi médiában keringő képekről, de a tények tisztázásáig nem kommentálják az ügyet. Hangsúlyozzák ugyanakkor, hogy a klub semmilyen erőszakot nem tűr el.

A manchesteri rendőrség szintén azt közölte, hogy tudomásuk van a közösségi médiában megjelent felvételekről, a körülmények tisztázása érdekében folyamatban van a nyomozás.

Mason Greenwood a Manchester United akadémiáján nevelkedett, 2019 nyarán került a felnőtt csapathoz. Azóta 129 tétmérkőzésen 35 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott, egyszer pedig az angol válogatottban is pályára lépett.

Borítókép: Mason Greenwood (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak