Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hivatalos: Bognár István Ciprusra igazolt

Hivatalos: Bognár István Ciprusra igazolt

m4sport.hu
Az Arisz Limasszol kedden bejelentette, a ciprusi egyesülethez igazol Bognár István.

A 30 éves magyar középpályás átigazolása nem nagy meglepetés annak fényében, hogy a ciprusi sajtó és a mértékadó Transfermarkt már hétfőn tényként kezelte azt.

A karrierje során először légiósnak álló Bognár a Paksi FC-től érkezik a ciprusi élvonalban jelenleg második helyen álló gárdához, amely közleményében arról nem adott hírt, hogy kölcsönbe vagy végleg szerezte meg őt, illetve, hogy milyen távú kontraktust kötöttek a felek.

A Paks tájékoztatása szerint féléves kölcsönszerződést kötött a két klub, és a középpályás szerdán esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a kontraktus akkor lép életbe, ha a szakemberek ott mindent rendben találnak.

A profi pályafutását Újpesten kezdő Bognár István korábban megfordult Mezőkövesden, Diósgyőrön, a Ferencvárosnál – amellyel Magyar Kupát nyert – és egy rövidebb kövesdi kitérő után az MTK-nál, 2020-ban igazolt Paksra, ahol édesapjával, Bognár György vezetőedzővel dolgozhatott együtt.

Az előző szezonban 33 mérkőzésen pályára lépett, 10 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott, míg a mostani idényben 19 találkozón hét gól és 16 assziszt fűződik a nevéhez.

Borítókép: Bognár István hiányában is ellenállhatatlan lesz a Paks? (fotó: paksifc.hu)

További tartalmak