Musorujsag
Élő Eredmények

Ha besül a Chelsea-nél a Lukaku-transzfer, az angol klub 80 millióért visszahozhatja egykori játékosát

Ha besül a Chelsea-nél a Lukaku-transzfer, az angol klub 80 millióért visszahozhatja egykori játékosát

m4sport.hu
Olasz sajtóértesülések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Chelsea labdarúgócsapata hamarosan visszavásárolja egykori játékosát.

 

A londoni alakulat tavaly nyáron 113 millió eurót fizetett az Internek Romelu Lukaku játékjogáért, ám a csatár egyelőre nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, a belga csatár ráadásul már nyíltan kritizálta edzőjét, Thomas Tuchelt, ami miatt hetekig állt a bál a felek között.

Az olasz sportsajtó úgy tudja, hogy a Chelsea-nél azon is elgondolkoztak, hogyha Lukaku 2023 nyaráig nem találja meg olaszországi formáját, akkor az együttes egész egyszerűen visszaveszi Tammy Abrahamet az AS Romától!

A 24 esztendős támadó José Mourinho nagy fogása volt, s az érdekesség, hogy a játékost a Chelsea épp Lukaku érkezése miatt passzolta el – a helyzet további pikantériája, hogy míg Lukaku egyelőre szenved Angliában, addig Abraham fantasztikus formában teljesít a Románál, s 30 tétmérkőzésen már 17 gólt szerzett, emellett kiosztott négy gólpasszt is.

A Corriere dello Sport rámutatott, hogy a Chelsea-nek ugyebár 80 millió eurós visszavásárlási opciója van a 40 millióért eladott Abrahamre, ám ez a megállapodás szerint csak 2023 nyarán lép életbe – a londoniak mindenesetre egyáltalán nem vetették el az ötletet, hogy egykori támadójuk felé forduljanak, ha az előző sztárigazolásukkal, Lukakuval nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt a klub reméli.

 

Borítókép: EPA/ANDY RAIN

További tartalmak