Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Ezek s...fejek!” – Agüero kiakadt a Messit kritizáló francia lapokra

„Ezek s...fejek!” – Agüero kiakadt a Messit kritizáló francia lapokra

m4sport.hu
A Barcelonából visszavonult Sergio Agüero, Lionel Messi jóbarátja kiakadt kiakadt a francia sportsajtóra.

 

A történet hátterét a Paris Saint-Germain kedd esti, Real Madrid elleni mérkőzése szolgáltatta – a találkozón nem játszott jól Lionel Messi, a támadó a 62. percben ráadásul büntetőt hibázott, s a párizsiak csak Kylian Mbappé hosszabbításban szerzett találatával tudtak diadalmaskodni.

Az összecsapás után a francia sportsajtó alaposan kikezdte az argentin klasszist – a legkritikusabban a L’Équpie fogalmazott: „szomorú őt így látni. Az első félidőben aktívabb volt, de hiányzott belőle a precizitás. A második félidőben kicsit jobban teljesített, de két helyzetet is elpuskázott, emellett meg ott van a kihagyott büntetője is. Zavarba ejtő Messinek ezt a verzióját látni” – írta értékelésében a lap, amely egyébként a lehetséges tízből mindössze hármasra psztályozta a sztár teljesítményét.

A francia média kritikái eljutottak Lionel Messi barátjáig, Sergio Agüeróig, a Barcelona és a Manchester City korábbi csatára pedig a Twitch-csatornáján kiakadt.

„Jól játszott Leo. Ezt nem azért mondom, mert a barátom, hanem azért, mert keményen dolgozott és megfelelően teljesített. Jó volt és sokat is mozgott. Franciaországban az újságok célkeresztjében áll, ezek s…fejek! A büntető nem volt szép, de akárkivel megesik ilyesmi. Az egyik francia magazin interjút akart velem készíteni, de nemet mondtam, mert kiállok Messi mellett.”

 

Borítókép: Sergio Agüero (Forrás: SLAKUN10 -Twitch)

További tartalmak