Musorujsag
Élő Eredmények

Egyik milánói csapat sem tudott nyerni a Serie A pénteki meccsein

Egyik milánói csapat sem tudott nyerni a Serie A pénteki meccsein

m4sport.hu
Hiába veretlen öt meccs óta a Milan, ezeken a találkozókon csak két győzelmet tudott aratni.

A listavezető AC Milan hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Udinesével az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának pénteki nyitómeccsén. A milánói együttesből a portugál Rafael Leao a 22. percben volt eredményes, de a 66. percben a csereként beállt Destiny Udogie egyenlíteni tudott. Az Udinese a megszerzett ponttal a 16.-ról a 14. helyre jött előre a tabellán.

A Milan öt mérkőzés óta veretlen, de ezeken harmadszor játszott döntetlent – előzőleg a sereghajtó Salernitánával -, így nem tudta jelentősen növelni az előnyét a tabella élén.

A címvédő Internazionale gól nélküli döntetlent játszott pénteken az utolsó előtti Genoa vendégeként. Az Inter hiába futballozott óriási fölényben, alakított ki számtalan helyzetet és végzett el sarokrúgásokat futószalagon, képtelen volt a hazaiak kapujába találni, akik végig fegyelmezetten és kevés hibával védekeztek.

A Genoa a bajnokságban egy győzelem és 12 vereség mellett a 14. döntetlenjét érte el, sorozatban az ötödiket. Utóbbiakon harmadszor nem született gól. Az Internazionale négy forduló óta nyeretlen, két vereség mellett másodszor szerzett egy pontot. Így nem tudott közelebb kerülni városi riválisához, a listavezető AC Milanhoz, amely kora este szintén döntetlent játszott.

Serie A, 27. forduló:
AC Milan-Udinese 1-1 (1-0)
Genoa-Internazionale 0-0
szombaton játsszák:
Salernitana-Bologna 15.00
Empoli-Juventus 18.00
Sassuolo-Fiorentina 20.45
vasárnap játsszák:
Torino-Cagliari 12.30
Hellas Verona-Venezia 15.00
Spezia-AS Roma 18.00
SS Lazio-SSC Napoli 20.45
hétfőn játsszák:
Atalanta-Sampdoria 20.45

Borítókép: Kelvin Yeboah és Marcelo Brozovic a Genoa-Inter találkozón. EPA/LUCA ZENNARO

További tartalmak