Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megvan a B-terv a Barcánál – ha Haaland nem jön, igazi világklasszis érkezhet helyette

Megvan a B-terv a Barcánál – ha Haaland nem jön, igazi világklasszis érkezhet helyette

m4sport.hu
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatának már megvan a B-terve arra az esetre, ha Erling Haaland a nyáron nem a katalánok mellett döntene.

 

Mióta Erling Haaland ügynöke, Mino Raiola elmondta, hogy a norvég szupertehetség 2022 nyarán szinte biztosan elhagyja a Borussia Dortmundot, nem telik el nap, hogy a nemzetközi sportsajtó ne cikkezne a csatár jövőjéről – egybehangzó sajtóértesülések szerint Haaland aláírására jelenleg a Real Madrid vagy a Manchester City a legesélyesebb, ám a Bayern München, a Barcelona, a Manchester United és a Paris Saint-Germain is igyekszik meggyőzni a támadót.

A katalánok esetében eddig sem volt titok az érdeklődés – Joan Laporta, a gránátvörös-kékek elnöke hónapok óta mondogatja, hogy a Barcelona mindent megtesz majd Haaland megszerzéséért.

A Marca ennek kapcsán hétfőn már arról írt, miszerint Laporta és Xavi tisztában van vele, hogy több klub is jelentős előnnyel rendelkezik a Barcával szemben, így felkészülnek annak az eshetőségére is, hogyha Haaland úgy határozna, hogy nem katalánoknál akarja folytatni – a portál úgy tudja, Laporta megígérte a szakembernek, hogy a nyáron igazi sztárcsatárt igazol, így amennyiben a norvég nem érkezik, akkor a sportvezető B-terve a Liverpool klasszisa, Mohamed Szalah lesz.

Mint ismert, az egyiptomi gólzsák jelenlegi megállapodása 2023 júliusában lejár az angol gigásszal, s néhány napja Jürgen Klopp szavaira a játékos ügynöke néhány darab röhögős emojival reagált, ami arra enged következtetni, hogy a felek elvárása egyenlőre igencsak különbözik.

A Marca úgy véli, hogyha Szalah nem akar hosszabbítani a Liverpoollal, akkor az alakulat ezen a nyáron a Transfermarkt piaci portál által becsült 100 millió euró helyett akár már 60-70 millió euróért is túladhat a sztáron.

 

További tartalmak