Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az egyiptomi sportminiszter szerint Szalah hosszabbítani akar a Liverpoollal

Az egyiptomi sportminiszter szerint Szalah hosszabbítani akar a Liverpoollal

m4sport.hu
A válogatottal nem jött össze a vb-szereplés, a miniszter szerint a megújuláshoz váltania kellene a támadónak, ő azonban a Poolnál képzeli el a jövőjét.

Az egyiptomi labdarúgó-válogatott az utolsó pótselejtezőjén 11-esekkel alulmaradt Szenegállal szemben, így nem lesz ott a november 21-én kezdődő katari világbajnokságon. A találkozó után a csapat kapitánya és legnagyobb klasszisa, Mohamed Szalah bátorító beszédet intézett társaihoz, amit sokan úgy véltek, a Liverpool klasszisa ezzel le is mondta a válogatottságot.

Ashraf Sobhi, egyiptomi sportminiszter a sorsdöntő selejtező után a repülőtéren találkozott a játékossal. “Azt mondtam neki, hogy felejtse el ami történt, és koncentráljon a jövőre. Azt tanácsoltam neki, hogy egy másik klubban folytassa, hogy meg tudjon újulni” – mondta a sportvezető.

Erre azonban meglepő választ kapott, hiszen Szalah felvilágosította őt, hogy éppen azon van, hogy meghosszabbítsa szerződését az angol együttessel.

A 29 esztendős támadó szerződése 2023 nyarán jár le, és az elmúlt időszakban egyre több találgatás folyt arról, hogy hol folytatja, hiszen a Barcelona érdeklődése töretlen iránta.

Borítókép: Mohamed Szalah (Fotó: EPA/VICKIE FLORES)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Miután Egyiptom nem jutott ki a vb-re, Szalah felvetette, nem játszik többet a válogatottban
Miután Egyiptomnak nem sikerült kivívni a vb-részvételt, a csapat sztárja, Mohamed Szalah az öltözőben egy érzelmes beszédet tartott csapattársainak, melyben felvetette annak lehetőségét, hogy a jövőben nem ölti többet magára a nemzeti csapat mezét. A Liverpool 29 éves támadóját megviselte, hogy a Szenegál elleni vb-selejtező döntőmérkőzésén a tizenegyeseknél kihagyta a magáét, miután a közönség lézerekkel zavarta őt. Az egyiptomi szövetség nem csak emiatt tett panaszt a Nmezetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA).
Válogatott futball
Ismét Mané tizenegyese döntött, a hibázó Szalah nem lesz ott a vébén
Ghána és Szenegál kijutott az idei labdarúgó-világbajnokságra, miután az afrikai selejtező harmadik szakaszának keddi visszavágóján előbbi Nigériával szemben ért el 1-1-es döntetlent, így idegenben szerzett góllal bizonyult jobbnak, míg utóbbi végül tizenegyespárbajban kerekedett Egyiptom fölé.
Külföldi futball