Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Bayern-közeli szakértő állítja: Neuert, Müllert vagy Lewandowskit elengedik a bajorok

A Bayern-közeli szakértő állítja: Neuert, Müllert vagy Lewandowskit elengedik a bajorok

m4sport.hu
Manuel Neuer, Thomas Müller vagy Robert Lewandowski közül az egyik játékosát elengedi a Bayern München – állítja Thomas Helmer, aki 1992 és 1999 között a bajorok játékosa volt, jelenleg pedig a német Sport1 szakértőjeként dolgozik.

Neuer, Müller és Lewandowski szerződése egyaránt jövő nyáron jár le a Bayernnél. Előbbi kettő esetében eddig úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy mikor hosszabbítanak, bizonytalanság egyedül a lengyel támadóval kapcsolatban van, akit hírbe hoztak a Barcelonával is, de afelől eddig senkinek nem volt kétsége, hogy a bajor klub szeretné őket megtartani.

Thomas Helmer ehhez képest most azt állítja: úgy tudja, hogy mindhárom sztárjával nem fog tudni hosszabbítani a Bayern München, mert anyagilag nem engedheti meg magának. A bajorokkal három bajnoki címet, egy Német Kupát és egy UEFA-kupát nyert exvédő minden bizonnyal arra utalt, hogy az összesen 70 millió eurós éves fizetés meglehetősen sok pénz három olyan játékos esetében, akik hamarosan túl lesznek pályafutásuk csúcsán – Neuer 36, Lewandowski 33, Müller 32 éves.

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: EPA/Biel Alino)

További tartalmak