Musorujsag
Élő Eredmények

Az angol másodosztályban is kiköthet a Fenerbahcénál kegyvesztetté vált Mesut Özil

Az angol másodosztályban is kiköthet a Fenerbahcénál kegyvesztetté vált Mesut Özil

m4sport.hu
A Fenerbahce labdarúgócsapatának elnöke szerint Mesut Özilnek nincs jövője a csapatnál, az isztambuli klub pedig hamarosan megkezdi a tárgyalásokat a világbajnok német játékos szerződésének felbontásáról.

A török származású Özilt március végén tették ki a magyar válogatott Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahce keretéből, sajtóhírek szerint azért, mert összeveszett Ismail Kartal edzővel, amiért a legutóbbi bajnokin csapatkapitányként már a szünetben lecserélték.

Ali Koc klubelnök azt nyilatkozta, hogy nem terveznek a továbbiakban Özillel, csak a Fenerbahce érdekeit tartják szem előtt. Az isztambuli klub azt szeretné, ha a 33 éves támadó középpályás távozna, várhatóan hamarosan megkezdődnek a tárgyalások a szerződés felbontásának feltételeiről.

A török sajtó szerint az angol másodosztályú Hull City érdeklődik Özil iránt, mégpedig azért, mert a csapat török tulajdonosa baráti viszonyban van a játékossal, valószínűbb azonban, hogy a futballista David Beckham egyesült államokbeli klubjában, az Inter Miamiban folytatja pályafutását, ha valóban távoznia kell a Fenertől.

A 33 éves Özil tavaly januárban az Arsenaltól igazolt a török együtteshez, a vezetőség és szurkolók is nagy reményeket fűztek a játékához. Néhány hónappal később azonban már sok kritika érte a teljesítményét, Ali Koc klubelnök novemberben arról beszélt: a futballistának üzleti ügyei helyett inkább a pályán nyújtott teljesítményére kellene fókuszálnia.

Borítókép: Mesut Özil (Fotó: EPA/Erdem Sahin)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szalai Attila megsérült, nem csatlakozhat a válogatotthoz
Szalai Attila sérülés miatt nem tud csatlakozni a Szerbia és Észak-Írország ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez. Az MLSZ tájékoztatása szerint Marco Rossi szövetségi kapitány Spandler Csabát, a Puskás Akadémia játékosát hívta be a Fenerbahce védője helyett.
Magyar futball