Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo bocsánatot kért a telefontörésért és kedves gesztussal vigasztalná a szurkolót

Ronaldo bocsánatot kért a telefontörésért és kedves gesztussal vigasztalná a szurkolót

m4sport.hu
Cristiano Ronaldo a Manchester United szombati vereségét követően törte össze egy szurkoló telefonját, de egy nappal később elnézést kért kirohanásáért és meghívta az drukkert egy meccsre az Álmok színházába.

A felvételeken látszik, ahogy Ronaldo az öltözők felé sántikál, majd a szurkolók közé érve hatalmasat rácsap egy fiú telefonjára. A drukker a portugál lábát szerette volna lefényképezni vagy videózni, ami nem tetszett a vereség miatt alaposan feldúlt támadónak.

Az ötszörös aranylabdás sztár bocsánatot kért kirohanásáért, melynek felvétele villámgyorsan terjedt a közösségi médiában és a klub szombat délután közölte, vizsgálják az esetet.

„Soha nem könnyű az érzelmeket kezelni az olyan nehéz pillanatokban, mint amilyenekkel most szembesülünk. Mindazonáltal mindig tisztelettudónak, türelmesnek kell lennünk és példát kell mutatnunk minden fiatalnak, aki szereti a szép játékot. Szeretnék bocsánatot kérni a kirohanásomért, és a fair play, valamint a sportszerűség jegyében meghívni a szurkolót egy mérkőzésre az Old Traffordra” – írta megbánóan Ronaldo.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Az Eb-győztes portugál nem véletlenül él át nehéz heteket, a Manchester United a legutóbbi öt Premier League mérkőzésén csupán egyszer tudott győzni és egyre valószínűtlenebbnek tűnik a jövő évi Bajnokok Ligája-indulás.

Borítókép: EPA/TIM KEETON

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vettel jobb folytatásban bízik, mert rosszabb már nem lehet
Sebastian Vettel úgy érzi, sokkal rosszabb már nem lehet a 2022-es szezonja, miután kieséssel zárta az Ausztrál Nagydíjat, ami feltette a koronát a négyszeres világbajnok katasztrofális visszatérésére a kihagyott nyitófutamok után.
F1 Hírek
Videó: A Golden State kosarasa úgy csúszott el saját karmelegítőjén, mintha banánhéj lett volna
A Golden State Wariors egymás után negyedszer nyert az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának szombati játéknapján. A csapat 18 pontig jutó játékosa, Jordan Poole saját karmelegítőjén csúszott el, miután a San Antonio Spurs irányítója szerelés közben véletlenül lehúzta róla. Pool igyekezett lerázni a ruhadarabot, ami végül sikerült is, de az első fordulásnál elcsúszott rajta és elesett.
Kosárlabda