Musorujsag
Élő Eredmények

Rangnick nem bánja, hogy átvette az MU irányítását, de nem elégedett

Rangnick nem bánja, hogy átvette az MU irányítását, de nem elégedett

MTI
A Manchester United labdarúgócsapatának megbízott vezetőedzője, Ralf Rangnick azt mondta, egyáltalán nem bánta meg, hogy elvállalta a munkát az Old Traffordon, az eddig elért eredményekkel azonban nem elégedett.

 

Az MU minden versenysorozatot figyelembe véve utóbbi 12 meccséből mindössze hármat tudott megnyerni, és az angol bajnokságban csak a hetedik helyen áll, hét fordulóval a vége előtt hat pont a hátránya a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helytől.

A német szakember novemberben csatlakozott a Unitedhez, nyárig megbízott vezetőedzőként, utána pedig a klub tanácsadója lesz. Eddig 22 mérkőzésen irányította a csapatot, a mérlege kilenc győzelem.

„Nem bántam meg, hogy idejöttem. Újra és újra így tennék – mondta újságíróknak Rangnick a szombati (mai), Norwich City elleni bajnoki előtt. – Menedzserként mindig meg kell vizsgálnod, mit csinálhattál volna jobban, de bánni nem bánok semmit. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem egy könnyű keret, és az érkezésemkor nem volt egyszerű a helyzet itt. Különben még mindig Ole ülne a kispadon és nem én” – fogalmazott.

A tréner Ole Gunnar Solskjaert követte a poszton.

„Az elmúlt hónapokban megmutattuk, hogy tudunk magasabb szinten teljesíteni, de a szándékaim ellenére a produkciónk hullámzó. Ezért is nem vagyok elégedett azzal, amit eddig elértünk” – tette hozzá a 63 éves Rangnick.

A Manchester United egyelőre keresi új, állandó vezetőedzőjét, brit sajtóinformációk szerint az Ajax Amsterdam mestere, Erik ten Hag a legesélyesebb a posztra.

 

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak