Musorujsag
Élő Eredmények

Guti: Ramos tudja, hogy hibázott Pérezzel a hosszabbítási tárgyalások során

Guti: Ramos tudja, hogy hibázott Pérezzel a hosszabbítási tárgyalások során

m4sport.hu
José María Gutiérrez, alias Guti, a Real Madrid labdarúgócsapatának ikonja úgy gondolja, Sergio Ramos tisztában vele, hogy hibázott, amikor Florentino Pérezzel tárgyalt a madridi szerződéshosszabbításról.

 

A 36 esztendős középhátvéd tavaly júliusban, 16 év után hagyta el ía királyi gárdát, s szerződött a Paris Saint-Germainhez, miután hosszas kötélhúzást követően sem tudott megállapodni Florentino Pérezzel a hosszabbításról – a Real Madrid első emberét akkor sokan kikezdték, mondván, Sergio Ramos a klub legendája, nem ilyen bánásmódot érdemelt.

Guti, az alakulat egykori játékosa most az El Chiringuito TV-nek szót ejtett a történtekről – a korábbi középpályás szerint a védő már tudja, hogy hibázott.

„Ramos már tisztában van vele, hogy hibát követett el azzal, hogy túlságosan is keményen nyomult a megbeszélések során. Úgy gondolta, Pérez azt tesz úgyis, amit csak akar, nem vette észre, hogy az elnök számára a Real Madrid mindenek felett áll. Egy bizonyos életkor felett mindenki egyéves hosszabbítást kap, Sergio pedig ezt nem értette meg. Bánja, mert a klub legendája volt és megvolt a lehetősége, hogy a csapatnál fejezze be a karrierjét, de nem élt az eséllyel. Végül a hátsó ajtón keresztül távozott, és nem indult jól a következő fejezet.”

Sergio Ramos párizsi időszaka valóban kifejezetten keserű eddig, a középhátvéd ebben a szezonban egyelőre mindössze nyolc tétmérkőzésen tudott pályára lépni, a szezon javában különféle sérülések miatt nem állhatott Mauricio Pochettino rendelkezésére.

 

Borítókép: EPA/Jorge Zapata

További tartalmak