Musorujsag
Élő Eredmények
×

Olasz élkluboknál is gondolkoznak Szalai Attila szerződtetésén – sajtóhír

Olasz élkluboknál is gondolkoznak Szalai Attila szerződtetésén – sajtóhír

m4sport.hu
Olasz és török sajtóértesülések szerint a Napoli labdarúgócsapatánál ismét téma Szalai Attila esetleges szerződtetése.

 

Az AreaNapoli nevű olasz portál úgy tudja, hogy a nápolyi együttesnél sok a kérdőjel az együttes hátsó egységét tekintve: a hírek szerint a nyáron Kalidou Koulibaly, illetve a másik középhátvéd, Amir Rrahmani is kapós lehet, s korántsem biztos, hogy a vezetőség maradásra tudja bírni a két játékost – az oldal hozzáteszi, hogy mivel a stáb nem elégedett a Manchester Unitedtől kölcsönzött Axel Tuanzebével, így ő minden bizonnyal hamarosan vissza is tér Angliába.

Az AreaNapoli kiemeli, hogy az alakulatnak még akkor is szüksége lesz egy középső védőre, ha Koulibaly, Rrahmani és Juan Jesus is marad – a vezetőség állítólag ismét lehetséges opcióként tekint a Fenerbahce magyar válogatott játékosára, a 24 éves Szalai Attilára. Az oldal török forrásokra hivatkozva hozzáteszi, hogy tudomása szerint Szalait egyébként hetek óta követi a nápolyiak egyik megfigyelője, mellette pedig a Milan, a Newcastle és a West Ham és a Southampton is küldött már megfigyelőt a Fener meccseire a játékos miatt.

A török oldalak úgy tudják, hogy a Fenerbahce 23 millió euró körüli összegért elengedné a védőt, akit 2021 januárjában mindössze 2.2 millió euróért vásárolt meg a ciprusi Apollon Limasszoltól.

Szalai Attila kedd este, csapata Sahtar Donyeck elleni barátságos mérkőzésén megsérült, a játékost hordágyon kellett levinni, az elsődleges hírek szerint a vállával akadtak problémák – amennyiben súlyos sérülésről van szó, az egy esetleges klubváltást befolyásoló tényező lehet.

 

Borítókép: MTI/EPA/Erdem Sahin

További tartalmak