Musorujsag
Élő Eredmények
×

Xavi: Bízom Rubiales őszinteségében

Xavi: Bízom Rubiales őszinteségében

m4sport.hu
A Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernández elmondta véleményét a spanyol szuperkupa küzdelmeinek megrendezéséről kiszivárgott hangfelvételekkel kapcsolatban.

Az El Confidencial által kiszivárogtatott hangfelvételek a Barcelona középpályása, Gerard Pique és Luis Rubiales, a spanyol labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöke közötti beszélgetéseket tartalmazzák. A páros őszintén és nem hivatalosan arról beszélt, hogy szeretnék elérni a spanyol szuperkupa-döntő Szaúd-Arábiába költöztetését.

Törekvésük természetesen sikerrel járt, és mind Pique cége, a Kosmos, mind pedig az RFEF rengeteg pénzt keresett, ugyanakkor hallható személyek fel vannak háborodva, hogy ily módon megsértették magánéletüket, és egy ismeretlen szervezet feltörte a telefonjukat.

Sokan nem értik Pique hogyan kerülhetett ilyen közel az üzlethez, Xavi Hernandez azonban a Barcelona Real Sociedad elleni bajnokija előtt sajtótájékoztatóján kiállt játékosa mellett.

„Bízom Rubiales őszinteségében. Szerintem ő és Piqué is a többség javát tartja szem előtt. Ez etikus, vagy sem? A véleményem nem változtat semmin, de a haszon szinte teljesen egyöntetű”fogalmazott Xavi.

A Barcelona csütörtökön San Sebastianba látogat, ahol a Real Sociedad látja vendégül.

Borítókép: EPA/Quique Garcia

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb örökrangsor élén Messi
Lionel Messi vezeti azt az örökranglistát, amelyet a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) tett közzé szerdán a futballbajnokságok sorozatban legeredményesebb játékosairól.
Külföldi futball