Musorujsag
Élő Eredmények
×

Egyik sztárkapusától megválhat a PSG

Egyik sztárkapusától megválhat a PSG

m4sport.hu
A Paris Saint-Germain vezetőedzője arra utalt, hogy a nyáron a klub megválhat a két sztárkapus, Gianluigi Donnarumma és Keylor Navas egyikétől.

Maurício Pochettino eddig felváltva szerepeltette Donnarummát és Navast, az olasz 22, a Costa Rica-i 23 tétmérkőzésen szerepelt az idényben. Az argentin edző a szerda esti, az Angers ellen 3–0-ra megnyert bajnoki mérkőzés után azt sugallta, hogy a következő szezontól változás állhat be. „Jó volt köztük az együttműködés, de a jövő biztosan más lesz – fogalmazott. – Egyértelmű, hogy mindketten sokkal többet szeretnének játszani, mint amennyire lehetőségük volt. Nincs még egy olyan klub, amelyiknél ez a helyzet, két olyan kapussal, mint Keylor és Gigio.”

Pochettino ezzel arra utalhatott, hogy a két sztárkapus egyikétől megválhat a PSG. Donnarummának 2026-ig, Navasnak 2024-ig szól a szerződése a francia fővárosban.

Keylor Navas (Fotó: EPA/Rodrigo Sura)

A helyzetével egyik kapus sem elégedett. A Real Madriddal háromszoros BL-győztes Navas azt mondta, „így vagy úgy”, de változásra van szükség, a szezon végén pedig „sok mindent át kell gondolnia”. Az Európa-bajnok, a tavaly nyári Eb legjobbjának választott Donnarumma a hírek szerint elvágyik a PSG-től, nyitott lenne a Serie A-ba való visszatérésre, korábbi klubja, a Milan azonban nem kívánja visszaszerezni őt.

Borítókép: Gianluigi Donnarumma (Fotó: PSG)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Donnarumma kapzsiságának kelepcéjébe került
Gianluigi Donnarumma Európa-bajnokként, ráadásul a kontinensviadal legjobb játékosaként igazolt az olasz Milantól a világ egyik leggazdagabb klubjához, a Paris Saint-Germainhez. A több millió eurós fizetés nagy vonzerő volt a számára, de egyre inkább érzékelheti, hogy a pénz nem minden.
Külföldi bajnokságok