Musorujsag
Élő Eredmények

Félelmetes összeget kereshet Mbappé Párizsban – íme, a PSG hosszabbítási ajánlata

Félelmetes összeget kereshet Mbappé Párizsban – íme, a PSG hosszabbítási ajánlata

m4sport.hu
Francia sajtóértesülések szerint egészen elképesztő összeggel próbálja maradásra bírni Kylian Mbappét a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata.

 

Amennyiben hinni lehet a spanyol és a francia sajtónak, ezekben a napokban dől el Kylian Mbappé sorsa – a hírek szerint a játékos családja jelenleg Dohában tartózkodik, ahol a PSG képviselőivel tárgyal egy esetleges hosszabbításról, a jövő héten viszont irány Madrid, ahol a világbajnok támadó meghallgatja Florentino Pérezék végső ajánlatát is.

A Le Parisien péntek délután arról számolt be, hogy a párizsi gigász javaslata ismertté vált: a Paris Saint-Germain kettő plusz egyéves megállapodást – az egy év opciós – kínált fel Mbappénak, melynek keretein belül a szupersztár évi 50 millió eurót keresne, ezenfelül pedig az aláírással hűségbónusz is járna, ami egészen pontosan 100 millió euró. Ez utóbbi összeget a 23 esztendős játékos a szerződés teljes időtartamára kapná meg pluszban.

A spanyol média mindeközben arról kezdett el cikkezni, hogy a Real Madrid egyáltalán nem hajlandó bármire annak érdekében, hogy Mbappé elkötelezze magát – az EL Partidazo de COPE információi szerint a támadó mintegy 100 millió euróval többet szeretne keresni, mint amit a „királyi gárda” hajlandó lenne kifizetni neki, így szinte biztos, hogy pénzügyileg a PSG ajánlata lesz a jövedelmezőbb Mbappé számára.

Kylian Mbappé a jelenlegi idény végén szabadon igazolhatóvá válik – noha a fiatal futballista tavaly nyáron elárulta, távozni akart Franciaországból, az álma pedig az volt, hogy a Realban folytassa, a Paris Saint-Germain ennek ellenére is mindent megtesz azért, hogy megtartsa a sztárt.

 

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak