Musorujsag
Élő Eredmények

Rüdiger Spanyolországban folytatja pályafutását – sajtóhír

Rüdiger Spanyolországban folytatja pályafutását – sajtóhír

m4sport.hu
Szóbeli megegyezés született Antonio Rüdiger és a Real Madrid között, írja az átigazolási hírek specialistája, Fabrizio Romano.

Romano azt írta Twitter oldalán, a szerződést még egyelőre nem írták alá, de szóbeli megállapodás született Rüdiger és a Real Madrid közt. A német válogatott védő hosszútávú szerződést fog kötni a madridi klubbal és a végső részleteket az aláírás előtt fogját megbeszélni a felek.

Vasárnap Thomas Tuchel, a Chelsea menedzsere megerősítette, Rüdiger távozik a csapattól. A Chelsea első szerződéshosszabbítási ajánlatát még tavaly augusztusban tette, melyet sértésnek tekintett a 29 éves védő, mivel ő az egyik legrosszabbul fizetett idősebb játékos. Négy hónappal később folytatódtak a tárgyalások és a felek sokkal közelebb kerültek a megállapodáshoz, de nem sikerült megegyezni: a londoni klub a történelmének legjobban fizetett védőjévé szerette volna tenni a németet és 230000 fontos ajánlatot tette elé, de ez még mindig kevesebb volt, mint amit más klubok kínáltak.

Rüdiger január óta tárgyalhatott külföldi klubokkal, hogy nyáron szabadügynökként csatlakozik hozzájuk. A Barcelona, a Paris Saint-Germain, a Juventus és a Bayern München érdeklődéséről is lehetett olvasni, azonban úgy tűnik a Real Madrid lehet a befutó.

Borítókép: EPA/Juanjo Martin

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: akrobatikus mozdulattal kísérletezett Luis Díaz, gólpassz lett belőle
A Liverpool 2-0-ra nyert az Everton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi városi rangadóján. A hazaiak kolumbiai támadója, Luis Díaz csereként lépett pályára, majd egy látványos ollózó mozdulattal próbált betalálni: földön megpattanó lövését azonban Divock Origi juttatta a vendégek kapujába.
Külföldi futball