Musorujsag
Élő Eredmények

Rangnick válogatott kispadot kap, de a Manchester Unitedtől sem távolodik el – sajtóhír

Rangnick válogatott kispadot kap, de a Manchester Unitedtől sem távolodik el – sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: H. D.
A Sky Sports információja szerint a Manchester United labdarúgócsapatának ideiglenes vezetőedzője, Ralf Rangnick lehet az osztrák válogatott következő szövetségi kapitánya.

Ralf Rangnick 2021 novemberében váltotta Ole Gunnar Solskjaert a Manchester United kispadján. Az már a kinevezésekor biztos volt, hogy a német szakember csak ideiglenesen, a szezon végéig vállalja a vezetőedzői feladatokat, és a folytatásban, 2024-ig tanácsadói szerepkörben marad a „vörös ördögöknél”.

A Sky Sports információja szerint Rangnick nyártól sem marad kispad nélkül: a 63 éves szakember lesz az osztrák válogatott szövetségi kapitánya – ezt pedig a következő 24-48 órában már hivatalosan is bejelenthetik. Sajtóhírek szerint Rangnick a kapitánykodás mellett a tanácsadóként marad az MU-nál.

Mint ismert, idén nyáron az Ajaxtól érkező Erik ten Hag veszi át a Manchester United irányítását. A Premier League 6. helyén álló manchesteri együttes hátránya jelenleg hat pont az egy meccsel kevesebbet játszó, még a BL-indulást érő negyedik pozíciót elfoglaló Arsenal mögött.

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: Erik ten Hag lesz a Manchester United menedzsere
A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően Erik ten Hagot nevezték ki a Manchester United menedzserévé. A klub közleménye szerint a jelenleg az Ajaxot irányító holland edző a szezon végén veszi át a csapatot és 2025 júniusáig írt alá szerződést, amely egy évvel meghosszabbítható.
Külföldi futball