Musorujsag
Élő Eredmények

Ismét az MU-tól a Realba? Cristiano Ronaldo visszatérhet Madridba – sajtóhír

Ismét az MU-tól a Realba? Cristiano Ronaldo visszatérhet Madridba – sajtóhír

m4sport.hu
Brit sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo a szezon végén visszatérhet a Real Madridhoz.

 

A Mirror a saját információira hivatkozva arról számolt be, hogy Erik ten Hag érkezése, illetve a Manchester Unitednél tapasztalható bizonytalanság miatt a portugál szupersztár jövője kérdéses a „vörös ördögöknél” – noha Cristiano Ronaldo 2021 nyarán kettő plusz egyéves megállapodást kötött az MU-val, elképzelhető, hogy egy idény után távozik Angliából.

A lap úgy tudja, hogy a következő állomás az a klub lehet, amit a támadó igencsak jól ismer, ez pedig a Real Madrid. A Mirror szerint a spanyol gigászt olyannyira meggyőzte Ronaldo manchesteri góltermelése, hogy az alakulat nyitott lenne a játékos visszatérésére – ezt a másik oldalról erősítheti, hogy Ten hag állítólag nem számol stabil kezdőként Cristiano Ronaldóval, mivel egy fiatal, dinamikus együttest akar összerakni, azonban a 37 esztendős futballista vélhetően nem fogja beérni rotációban, mivel kezdeni szeretne.

CR 2009 és 2018 között szerepelt a madridiaknál, 438 tétmérkőzésen összesen 450 gólt szerzett, emellett kiosztott 132 gólpasszt is. Többek között kétszer nyert La Ligát, valamint a csapattal négyszer diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában is.

 

További tartalmak