Musorujsag
Élő Eredmények

Laporta döntött: eladja a Barcelona sztárját, 50 milliós játékos lehet az utódja

Laporta döntött: eladja a Barcelona sztárját, 50 milliós játékos lehet az utódja

m4sport.hu
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapata a Valencia játékosát, Carlos Solert szerződtetné – a tranzakció véglegesítése azonban vezéráldozattal jár majd.

 

Albert Rogé, a Diario Sport munkatársa úgy tudja, hogy a gránátvörös-kékek már meg is állapodtak a Valenciával és a játékossal, s a Barcelona a nyáron 20 millió euróért szerződteti a hatszoros spanyol válogatott középpályást.

Ha igazak a hírek akkor a váltás viszont vezéráldozattal jár majd: Rogé állítása szerint Joan Laporta elnök úgy döntött, hogy eladja a 2019 júliusában 86 millió euróért megszerzett Frenkie de Jongot – a Diario Sport hozzáteszi, hogy Carlos Soler érkezése De Jong sorsától függ, Laporta ugyanis a középpályásért kapott összegből fedezné a 25 éves kiszemelt vételárát.

A holland eddig 137 tétmérkőzésen lépett pályára a katalánoknál, ám a teljesítménye hullámzó, csupán 13 gólja és 17 gólpassza van. A Transfermarkt piaci portál 70 millió becsüli az értékét.

FRISS (11.00): A Valencia a hivatalos honlapján cáfolta a híreszteléseket, melyek szerint megegyezett volna a Barcelonával Carlos Soler eladásáról.

 

Borítókép: EPA

További tartalmak