Musorujsag
Élő Eredmények

Ekkora fizetést ajánlott a Dortmund Dybalának – sajtóhír

Ekkora fizetést ajánlott a Dortmund Dybalának – sajtóhír

m4sport.hu
Olasz sajtóértesülés szerint a Borussia Dortmund ajánlatot tett Paulo Dybalának, aki a szezon végén távozik a Juventustól.

A 28 éves argentin csatár hét év után költözik el Torinóból, mivel a felek nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződést. Mivel így Dybala ingyen igazolható lesz, valószínűleg a nyári átigazolási piac egyik legkeresettebb szereplője lesz, számos klub lecsapna rá.

Korábbi hírek szerint Olaszországból az Inter, a Premier League-ből pedig az Arsenal, a Manchester United, a Newcastle és a Tottenham is szívesen szerződtetné Dybalát, az MU állítólag már meg is kezdte az előzetes tárgyalásokat.

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a versenybe beszállt a Borussia Dortmund is, évi 4,5 millió eurós fizetést ajánlott Dybalának és központi szerepet az Erling Haaland várható távozása utáni időszakban.

A lap szerint Dybala nem bólintott rá a BVB ajánlatára, nem szeretné ugyanis elsietni következő klubja kiválasztását. Ügynöke, Jorge Antun azt nyilatkozta, hogy a csatár egyelőre a Juventus hátralévő mérkőzéseire koncentrál.

Dybala 2015 júliusában igazolt a Juventushoz, azóta összesen 289 tétmérkőzésen 114 gólt szerzett és 48 gólpasszt adott. A mostani szezonban 35 meccsen lépett pályára a torinóiaknál, 14 találat és hat assziszt fűződik a nevéhez.

Borítókép: Paulo Dybala (Fotó: EPA/Serena Campanini)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Négy Premier League-klub is vinné Dybalát
Az Internazionale mellett négy angol élvonalbeli klub is szeretné leigazolni Paulo Dybalát, aki a szezon végén távozik a Juventustól – írja az ESPN.
Külföldi futball