Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Le Parisien szerint Mbappé hosszabbít a PSG-vel – a támadó édesanyja már cáfolta is a híreket

A Le Parisien szerint Mbappé hosszabbít a PSG-vel – a támadó édesanyja már cáfolta is a híreket

m4sport.hu
A Le Parisien úgy tudja, még kettő évig marad a francia fővárosban Kylian Mbappé, aki elfogadta a Paris Saint-Germain legutóbbi szerződéshosszabbítási ajánlatát. A játékos édesanyja azonban nem sokkal később cáfolta, hogy megállapodtak volna.

A 23 éves világbajnok távozását (és Realba igazolását) hónapok óta kész tényként kezeli a nemzetközi sportsajtó, de a párizsi lap információi szerint sikerült közös nevezőre hozni a játékos és a klub elképzeléseit, és meghosszabbítják nyáron lejáró szerződését.

Mbappé állítólag 50 millió eurós nettó fizetésért marad, döbbenetes, 100 milliós aláírási pénzt kap, továbbá – akárcsak Lionel Messi esetében – teljes egészében megtarthatja az őt érintő arculati jogokból származó bevételt. Úgy hírlik, kétéves hosszabbítást ír alá, egyéves opcióval.

A Le Parisien megkereste a klubot, amely nem cáfolta az értesülést, igaz az eddig sem volt titok, hogy előrehaladott tárgyalások zajlanak a felek között, és a PSG mindenképpen szeretné megtartani a támadót.

Mbappé 43 idénybeli mérkőzésén 35 gólt és 23 gólpasszt jegyez.

Frissítés: az átigazolási guru Fabrizio Romano – a játékos édesanyára hivatkozva – azt írja, továbbra sincs megegyezés egyetlen klubbal sem, döntésüket pedig a lehető legnagyobb körültekintéssel és megfontoltsággal hozzák majd meg.

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak