Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kicker: Lewandowski a Barcelonától megkapja azt, amit a Bayerntől nem

Kicker: Lewandowski a Barcelonától megkapja azt, amit a Bayerntől nem

m4sport.hu
A Kicker értesülései szerint a Barcelona hároméves szerződést kínál Robert Lewandowskinak, aki állítólag bejelentette távozási szándékát a Bayern München vezetőinek.

A német sajtó csütörtök este egybehangzóan arról írt, hogy a lengyel sztárcsatár eldöntötte, nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, sőt, már a nyáron szeretne távozni. Lewandowski döntéséhez a hírek szerint az vezetett, hogy a Bayern az elmúlt hónapokban nem szorgalmazta a szerződéshosszabbítást, ráadásul a Bild szerint a támadót érzékenyen érintette az is, amikor néhány napja kiderült, hogy a vezetőség nagy erőkkel próbálkozott Erling Haaland leigazolásával – Lewandowski állítólag úgy érzi, a bajorok nem becsülik őt eléggé.

A bajorok egyébként is csak egy évvel szerettek volna szerződést hosszabbítani Lewandowskival, akárcsak Manuel Neuerrel és Thomas Müllerrel, a lengyel csatár ennél hosszabb távra szeretett volna aláírni. A Kicker úgy tudja, hogy a Barcelona azt kínálja neki, amit szeretne: hároméves szerződést.

A lap hozzáteszi, hogy a Barcelonának nem lesz olcsó Lewandowski megszerzése, hiszen a hároméves szerződés és a sztárgázsi mellett a hírek szerint 40 millió euró körüli kivásárlási árat is kell fizetni, de Philippe Coutinho Aston Villának történő eladásából már keletkezik bevételük a katalánoknak, valamint abból is, ha Frenkie de Jongot a híreknek megfelelően valóban leigazolja a Manchester United.

Robert Lewandowski egyébként öt mérkőzésen négy gólt szerzett a Bayern színeiben a Barcelona ellen.

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: MTI/AP/Michael Probst)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek