Musorujsag
Élő Eredmények
×

Koulibaly: Sarri a legőrültebb edző, akivel dolgoztam

Koulibaly: Sarri a legőrültebb edző, akivel dolgoztam

m4sport.hu
Kalidou Koulibaly elárulta, Maurizio Sarri „a legőrültebb edző”, akivel pályafutása során dolga volt, az olasz trénernek pedig nehezen tudja megbocsátani, hogy nem engedte el, amikor a felesége szült.

A Napoli szenegáli válogatott védője a francia Onze Mondialnak beszélt eddigi pályafutásáról, és felelevenítette azt az esetet, amikor szabadnapot kért Sarritól, hogy szülni készülő feleségével lehessen. Az olasz mester nem engedte el Koulibalyt, ragaszkodott ahhoz, hogy a csapattal maradjon, majd képes volt kispadoztatni őt.

„Sok furcsa edzővel dolgoztam, nagy edzőkkel, de a legőrültebb Maurizio Sarri volt. Szenvedélyesen taktikázott és nagyon keményen dolgozott, de a legőrültebb dolgot akkor csinálta, amikor a feleségem épp a fiunkat szülte. Sarri azt mondta, nincs jogom elhagyni a csapatot, hogy a feleségemmel és a gyermekemmel lehessek.”

A 31 éves hátvéd az interjúban azt is elárulta, Karim Benzema a legkeményebb ellenfél, aki ellen valaha játszott. „Benzema az a csatár, aki ellen a legnagyobbat küzdöttem, mivel nagyon-nagyon intelligens. Kérdezzék csak meg az egyik barátomat, négy évvel ezelőtt azt mondtam, hogy ő a legkeményebb, akivel valaha is találkoztam, és a mostani formája azt mutatja, hogy nem tévedtem.”

Koulibaly és Sarri 2015 júniusától 2018 júliusáig dolgozott együtt a Napolinál.

Borítókép: Kalidou Koulibaly (Fotó: EPA/Alessandro Di Marco)

További tartalmak