Musorujsag
Élő Eredmények
×

Suárez utolsó hazai meccse jöhet az Atléticóban

Suárez utolsó hazai meccse jöhet az Atléticóban

m4sport.hu
Az uruguayi klasszis szeretne Európában maradni, egy olyan csapatban, ahol fontosnak érezheti magát.

Az Atlético Madrid a Sevillát fogadja vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 37. játéknapján. Valószínűleg ez lesz Luis Suárez utolsó meccse a Metropolitanóban Atlético-mezben.

Az uruguayi játékosnak ez mindössze a második szezonja a madridiaknál, és amíg az előzőben jelentős szerepe volt a klub történetének 11. bajnoki címében, az idei szezon során jóval kevesebb játékperc jutott neki.

Így is játszott 33 bajnokin ebben a szezonban, de 90 percet legutóbb februárban töltött a pályán. Mivel eddig nem tárgyaltak vele a hosszabbításról, így nagy a valószínűsége a távozásának. A Mundo Deportivo értesülései szerint Suárez szeretne még legalább egy szezont Európában játszani, egy olyan együttesben, ahol fontosnak érzi magát, ami jelenleg Madridban elképzelhetetlen.

Az elmúlt két évben 81 meccsen lépett pályára az Atléticóban, ezeken 34 gólt szerzett és 8 gólpasszt adott. Mivel az előző szezon nézők nélkül zajlott, így csak a mostaniban élvezhette a szurkolók biztatását. Ennél fogva felmerül a kérdés, vajon Smeione engedi hogy a pályán búcsúzhasson el a szurkolóktól?

Borítókép: Luis Suárez EPA/JUANJO MARTIN

További tartalmak

Kapcsolódó hírek