Musorujsag
Élő Eredmények
×

Döntött a PSG kapusügyben – sajtóhír

m4sport.hu
Francia sajtóértesülés szerint a sztárkapus-túltengésben „szenvedő” Paris Saint-Germain úgy döntött, négy hálóőrtől is szeretne megszabadulni nyáron, köztük Keylor Navastól.
Gianluigi Donnarumma (Fotó: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT)

A most véget érő szezonban Mauricio Pochettino vezetőedző felváltva védette két sztárkapusát, Gianluigi Donnarummát és Keylor Navast, amivel nem voltak elégedettek, különösen az olasz kapus hangoztatta többször, hogy több játékpercre vágyik. Donnarumma múlt héten úgy nyilatkozott, hogy ez így nem mehet tövább, a PSG-nek választania kell köztük.

A L’Equipe úgy tudja, hogy a párizsi klub meghozta a döntést, Donnarummát tartaná meg és Navastól válna meg, valamint a jelenleg a Mallorcának kölcsönadott Sergio Ricónak, a Nice-nél kölcsönben védő Marcin Bulkának és a West Hamnek kikölcsönzött Alphonse Areolának sincs jövője a PSG-nél.

Keylor Navas (Fotó: EPA/Rodrigo Sura)

A lap hozzáteszi ugyanakkor, hogy a 2024-ig szerződéssel rendelkező Navas csak abban az esetben távozna, ha nagy klubhoz tudna igazolni és továbbra is sztárgázsit kapna. A L’Equipe úgy tudja, hogy a Costa Rica-i kapus jelenleg bruttó egymillió eurót keres havonta.

Az újság azt is tudni véli, hogy Navas eladása esetén a 19 éves olasz Denis Franchi lesz a honfitárs Donnarumma mögött a második számú kapus.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Donnarumma ultimátuma: A PSG-nek választania kell
Gianluigi Donnarumma, a Paris Saint-Germain Európa-bajnok olasz kapusa a France Pressnek adott interjújában elemezte a szezonját, amely nem úgy zajlott le, mint ahogyan azt remélte, mert végig megosztva védett posztriválisával, a Costa Rica-i Keylor Navasszal.
Külföldi bajnokságok
Egyik sztárkapusától megválhat a PSG
A Paris Saint-Germain vezetőedzője arra utalt, hogy a nyáron a klub megválhat a két sztárkapus, Gianluigi Donnarumma és Keylor Navas egyikétől.
Külföldi futball