Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Sallói Dániel duplázott, majd a ráadásban kiállították

Videó: Sallói Dániel duplázott, majd a ráadásban kiállították

m4sport.hu/MTI
Sallói Dániel két góljával a Sporting Kansas City házigazdaként 2-1-re legyőzte a Colorado Rapids együttesét az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szerdai játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a válogatott Sallói ezúttal is kezdő volt, a 24. percben egy szabadrúgás után az ellenfél térfelének közepétől megindult, két védő között becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd 13 méterről a hálóba lőtt.

Az 50. percben szintén körülbelül 13 méterről, némileg kiszorított helyzetből lőtt a kapu hosszú alsó sarkába. A 99. percben azonban nem engedte elvégezni az ellenfél szabadrúgását, odarúgott Nicolás Mezquidának és elszabadultak az indulatok. A dulakodásban a játékvezető négy piroslapot is felmutatott, egyet a magyar támadónak.

A magyar csatárnak ez volt a harmadik és a negyedik gólja a mostani idényben. Csapata hét nyeretlen bajnoki után győzött ismét, így a nyugati főcsoport tabellájának 13. helyén áll.

Sallói kiállítását 6.36-tól tekintheti meg a mérkőzés összefoglalójában:

Gazdag Dániel végigjátszotta a Philadelphia Union hazai mérkőzését, amely gól nélküli döntetlennel zárult az Inter Miami ellen. A Philadelphia vezeti a tabellát a keleti főcsoportban.

Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan az FC Dallas 2-1-re kikap a Vancouver Whitecaps otthonában. A texasiak a harmadik helyen állnak a keleti főcsoportban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek