Musorujsag
Élő Eredmények
×

Haaland nagyvonalú ajándékkal búcsúzott dortmundi csapattársaitól és a stábtól

Haaland nagyvonalú ajándékkal búcsúzott dortmundi csapattársaitól és a stábtól

m4sport.hu
Megadta a módját a búcsúzásnak a nyáron a Manchester Cityhez igazoló Erling Haaland.

Az angol bajnoki címvédő múlt héten jelentette be, hogy mindenben megállapodott a Borussia Dortmunddal Haaland szerződtetéséről, így a csatár 2022. július 1-vel csatlakozhat új klubjához.

A norvég gólzsák ennek megfelelően a sárga-feketék hétvégi, Hertha elleni bajnokiján érzelmes búcsút vett a közönségtől, és a Bild információi szerint a múlt pénteki edzésen a csapattársaktól, valamint a klubnál dolgozóktól is elköszönt, nagyvonalú ajándék kíséretében.

A német lap úgy tudja, a 21 éves támadó búcsúajándékként egy-egy személyre szabottan gravíroztatott Rolex órával lepte meg 33 társát, de a klub többi alkalmazottjáról és a stábtagokról sem feledkezett meg. A 20 érintett egy-egy Omega márkájú karórával lett gazdagabb.

A beszámolók szerint a Rolexek egyenként több mint 14 ezer eurót (5,6 millió forintot), az Omegák közel 5 ezer eurót (1,9 millió forintot) kóstáltak, tehát összesen megközelítőleg 600 ezer eurót (körülbelül 230 millió forintot) költött rájuk Haaland. Félteni azért nem kell, nem fog éhezni emiatt, a Citynél másfél hét alatt megkeresi majd ezt az összeget.

A csatár 2020 januárjában az RB Salzburgtól szerződött a Dortmundhoz, összesen 89 mérkőzésen lépett pályára, 86 gólt szerzett és 23 gólpasszt osztott ki.

Borítókép: Erling Haaland (Fotó: Getty)

További tartalmak