Musorujsag
Élő Eredmények

Olaszországban biztosra veszik, hogy Pogba megállapodott a Juventusszal

Olaszországban biztosra veszik, hogy Pogba megállapodott a Juventusszal

m4sport.hu
Több olasz hírforrás is arról számolt be, hogy Paul Pogba visszatér korábbi csapatához, miután mindenben megállapodott a torinói klubbal.

A Manchester Unitedtől elvágyódó 29 éves középpályásnak nyáron lejár a szerződése, így január óta szabadon tárgyalhatott az érdeklődőkkel. Hónapok óta biztos volt, hogy ezt meg is teszi, áprilisban állítólag már az MU csetcsoportjából is kilépett és közölte távozását a csapattársakkal.

Olasz lapok szerint a Juve mellett a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, a Bayern, sőt még a városi rivális Manchester City is szívesen látta volna keretében a francia világbajnokot, akinek érdekeit ügynöke, Mino Raiola halála óta ügyvédje képviselte.

Sokáig úgy tűnt, az őt álomfizetéssel csábító PSG lehet a befutó, ám több olasz lap, így a La Gazzetta dello Sport és a Football Italia arról ír, Pogba a szívére hallgatott, és visszatér korábbi csapatához, a Juventushoz.

Úgy hírlik, döntésében komoly szerepet játszott, hogy annak idején nagyon jól érezte magát Torinóban, ahol pályafutása legjobb időszakát töltötte, és ahol újra együtt dolgozhat majd Massimiliano Allegrivel.

A zuhanyhíradó szerint három idényre szóló szerződésben és évi 10 millió eurós fizetésben állapodott meg az olasz rekordbajnokkal, de keresete még nőhet teljesítménye függvényében.

Ha valóban egymás tenyerébe csapnak a felek, Pogba másodjára igazol az MU-tól a Juvéhoz. 2012-ben ugyancsak ingyen szerződött a „zebrákhoz”, akik aztán négy évvel később világrekordot jelentő 105 millió euróért adták vissza az angoloknak, Manchesterben azonban nem váltotta meg a világot, és a klubbal, valamint a szurkolókkal is megromlott a kapcsolata.

Borítókép: EPA/Justin Setterfield

További tartalmak