Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Ezek idióták, szemétládák, szégyen…” – az MU-legenda keményen beleszállt a pályára rohanó City-szurkolókba

„Ezek idióták, szemétládák, szégyen…” – az MU-legenda keményen beleszállt a pályára rohanó City-szurkolókba

m4sport.hu
Roy Keane, a Manchester United legendás labdarúgója keményen kiosztotta azokat a Manchester City-szurkolókat, akik vasárnap, a bajnoki cím ünneplésénél berohantak a pályára.

 

Pep Guardiola vasárnap kátólos hátrányban volt az Aston Villa elleni összecsapáson, ám a hajrában hat perc alatt megfordította a találkozót, 3–2-re nyert, ezzel pedig eldőlt, hogy a Manchester City ismét az első helyen zár a Premier League-ben.

A lefújást követően elszabadultak a hazai szurkolók, s valósággal elözönlötték a pályát – a City-drukkerek azonban nem érték be ennyivel, elszabadultak az indulatok és megtámadták Robin Olsent, a Villa kapusát, de emellett nemes egyszerűséggel összetörték a kapujukat is.

A történtek után számos kritika érte a drukkereket, az angol szövetség pedig szinte biztosan vizsgálatot indít majd a történtek miatt. Most Roy Keane, a rivális Manchester United legendája osztotta ki keményen a káoszt teremtő szurkolókat.

„Szégyenletes, ez tényleg az. Egy játékos vagy egy edző súlyosan meg fog sérülni – idézi a Sky Sports Keane-t. – Ha valaki elég dühös ahhoz, hogy megüssön egy játékost, akkor lesz elég buta ahhoz is, hogy mondjuk leszúrja. Ennek így rossz vége lesz. Azt hiszem, az emberek visszatértek a koronavírus után, de elfelejtették, hogyan is kell viselkedniük. Idióták, szemétládák, szégyen… Egy játékos, aki csak lesétált a pályáról, erre megtámadják. De láttuk az előző héten patrick Vieira esetét is. Szégyen.”

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek