Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: kaotikus jelenetek közepette vonult be bírósági tárgyalására a macskabántalmazó West Ham-játékos

Videó: kaotikus jelenetek közepette vonult be bírósági tárgyalására a macskabántalmazó West Ham-játékos

m4sport.hu
Kurt Zouma biztonsági őrök gyűrűjében és esernyők takarásában érkezett meg a bírósághoz, ahol kaotikus jelenetek játszódtak le bevonulása közben.

A West Ham United 27 éves francia védőjéről februárban látott napvilágot egy videó, amelyen az látszik, hogy először megrúgja, majd egy azonosítatlan tárggyal meg is dobja, végül pofon vágja a menekülni igyekvő macskáját, miközben öccse, Yoan bátorítja őt.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki a szigetországban. Rendőrségi eljárás indult az ügyben, klubja megbüntette őt, elvették tőle a bántalmazott macskákat, több szponzor, így például az Adidas felmondta vele a szerződését, és a pályán is kapta az ellenfelektől: volt olyan támadó, aki egész meccsen nyávogott rá.

A Zouma testvérek tárgyalása keddre volt kitűzve, ekkor történt a fenti videón látható jelenetsor. A bíróság egyébként kétrendbeli állatbántalmazásban bűnösnek találta a magát is annak valló Zoumát, míg ugyancsak futballista öccsét – akinek korábban klubja felfüggesztette játékjogát – felbújtás miatt ítélte el.

További tartalmak