Musorujsag
Élő Eredmények
×

Lejárt a kölcsönszerződése, Varga Kevin visszatér Törökországba

Lejárt a kölcsönszerződése, Varga Kevin visszatér Törökországba

MTI
Kölcsönszerződése lejárta után visszatér a török Kasimpasához Varga Kevin, az együttes magyar válogatott labdarúgója.

A 26 éves, debreceni nevelésű futballistát a téli átigazolási szezonban szerezte meg a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt – a selejtezőben éppen a Ferencvárost búcsúztató – Young Boys, amelynek „vészmegoldásként”, a rengeteg sérült miatt volt szüksége egy támadóra.

„Tiszta a lelkiismeretem, hiszen mindent megtettem azért, hogy játsszak, amikor pedig a pályán voltam, utána mindenki dicsért. Szerintem sokat fejlődtem az edzéseken és a pályán eltöltött percekben is” – mondta a közmédiának Varga, aki hat bajnokin összesen 128 percnyi lehetőséget kapott.

A 13-szoros válogatott játékos hozzátette: egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő, hiszen még egy évig köti szerződés a török csapathoz, nagyon szeretett ott futballozni – 55 meccsén 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a klub színeiben –, és a vezetőkkel úgy váltak el télen, hogy visszatér és nyáron folytatja.

A támadó nem került be a magyar válogatott Nemzetek Ligája-keretébe, ezzel kapcsolatban azt mondta: nincs meglepődve, hiszen tisztában van Marco Rossi szövetségi kapitány válogatási elveivel.

Borítókép: Varga Kevin (Fotó: bscyb.ch)

További tartalmak