Musorujsag
Élő Eredmények

„Soha nem szenvedtem ennyit” – Ibrahimovic vallott a sérüléséről

„Soha nem szenvedtem ennyit” – Ibrahimovic vallott a sérüléséről

m4sport.hu | Szerző: H. D.
Mint ismert, az olasz bajnokság megnyerése után Zlatan Ibrahimovic térdműtéten esett át, emiatt hosszú kihagyás vár a 40 esztendős csatárra. A svéd labdarúgó most a közösségi médiában közzétett bejegyzésében mesélt arról, min ment keresztül a legutóbbi hat hónapban „keresztszalag nélkül”.

„Az elmúlt hat hónapban a bal térdemben lévő keresztszalag nélkül játszottam. Hat hónapig be volt dagadva a térdem. Az elmúlt hat hónapban csak tízszer tudtam a csapattal edzeni. Hat hónap alatt több mint 20 injekciót kaptam. Hat hónapon keresztül hetente egyszer lecsapolták a térdem. Fájdalomcsillapítók szedtem minden nap, hat hónapon keresztül. Hat hónapig alig aludtam a fájdalom miatt. Soha nem szenvedtem ennyit a pályán és a pályán kívül. A lehetetlenből mégis lehetségest csináltam. A fejemben csak egy cél volt, hogy a csapattársaimból és az edzőmből bajnokot csináljak, mert megígértem nekik. Ma már van új keresztszalagom és egy újabb trófeám” – írta Zlatan Ibrahimovic.

A 40 esztendős támadó még nem döntött a jövőjéről, így nem tudni, folytatja-e az aktív pályafutását, de az biztos, hogy a szerdai műtétet követően hét-nyolc hónapig biztosan nem játszhat.

A 121-szeres svéd válogatott klasszis a jelenlegi idényben összesen 23 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki.

Borítókép: EPA/SERENA CAMPANINI

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: repült az asztal Ibrahimovic bajnokavató beszéde után
Vasárnap este tizenegy év várakozás után újra olasz bajnok lett az AC Milan. Zlatan Ibrahimovic különleges figurája a győztes keretnek, hiszen a 2011-es győztescsapatnak is tagja volt. A Sassuolo legyőzését követően a svéd csatár beszédet mondott csapattársainak, amelyben nem hazudtolta meg önmagát.
Külföldi futball
A Milan a bajnok Olaszországban, döntetlenjével a Cagliari kiesett
A Serie A utolsó fordulójában az éllovas AC Milan magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Sassuolo felett, így 2011 óta először ünnepelhet bajnoki címet a milánói csapat. Az üldöző városi rivális Inter hiába verte 3-0-ra a Sampdoriát, a kék-feketék a második helyen végeztek.
Külföldi futball