Musorujsag
Élő Eredmények

Florentino Pérez: Mbappé? Őt már elfelejtettük…

Florentino Pérez: Mbappé? Őt már elfelejtettük…

m4sport.hu
A Real Madrid elnöke leszögezte, már nem gondolnak (a majdnem leigazolt) Kylian Mbappéra, miközben a klub történetének 14. BL-sikerét ünneplik.

Szombat este a Real Madrid Vinícius Jr. góljával 1–0-ra győzte le a Liverpoolt a Bajnokok Ligája-döntőjében, a meccs emberének a spanyolok kapusát, a bravúrok sorozatát bemutató Thibaut Courtois-t választották.

A finálé előtti hetekben sok szó esett Kylian Mbappéról, aki közel állt hozzá, hogy a Real Madridhoz szerződjön, de végül 2025-ig meghosszabbította szerződését a PSG-vel. A Real-szurkolók még a BL-döntő közben sem feledkeztek meg erről:

fotó: Getty Images

„A Real Madridnál mindig azon dolgozunk, hogy megszerezzük a világ legjobb játékosait, de Mbappét már elfelejtettük. Nincs miről beszélni, lezártuk az ügyet, a Real Madridnak tökéletes szezonja volt, csak az ünnepléssel foglalkozunk”

– idézi a Reuters a Real első emberének szavait.

Florentino Pérez második korszakát tölti a Real Madrid elnöki székében, az elsőt 2000 és 2006 között, majd 2009-ben választották meg ismét. Regnálása alatt a klub már 6 BL-trófeát nyert, ebben a tekintetben már ő a legsikeresebb Real-elnök.

Mbappé szerződéshosszabbítása után egyébként azt mondta, otthon nézi majd a BL-döntőt és a Real Madridnak fog szurkolni. Akkor egy picit azért ő is ünnepelt szombat este?

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Courtois volt a BL-döntő hőse
Thibaut Courtois-t választották a BL-döntő emberének, nem érdemtelenül: a Real Madrid belga kapusa nagy napot fogott ki, bravúrt bravúrra halmozott a Liverpool elleni fináléban.
Bajnokok Ligája