Musorujsag
Élő Eredmények
×

Két Real Madrid-legenda jövője is eldőlt a Liverpool elleni BL-győzelem után

Két Real Madrid-legenda jövője is eldőlt a Liverpool elleni BL-győzelem után

m4sport.hu
Két meghatározó Real Madrid-játékos, a már egyaránt 5-szörös BL-győztes Luka Modric és Marcelo jövőjével kapcsolatban is döntés/bejelentés született, miután szombat este 1–0-ra legyőzték a Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében, a klub 14. BEK/BL-serlegét elhódítva.

„Ez volt az utolsó mérkőzésem a Real Madridban” – mondta a lefújás után Marcelo, aki a Liverpool legyőzése után csapatkapitányként emelhette magasba 25. Real Madriddal nyert trófeáját, amivel ő a klub történetének legsikeresebb játékosa.

fotó: EPA/YOAN VALAT

A 34 éves balbekk bár nem lépett pályára, győztes BL-döntővel, igazi legendaként távozik. Szerződése június végén jár le, arról egyelőre nem beszélt, hol folytatja.

„Nagyon boldog vagyok, nincs okom szomorkodni, boldogsággal csukom be magam mögött az ajtót, hálás vagyok a szurkolóknak és annak a sok csodás éjszakának, amit közösen átéltünk a Santiago Bernabéuban”mondta.

A több mint fél órás csúszással kezdődő finálé utáni órákban Fabrizio Romano átigazolási szakértő közölte tényként, amint eddig is sejteni lehetett: Luka Modric viszont 2023-ig biztosan marad a Real Madridnál, a 36 éves horvát középpályás egy évvel meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését. Romano szerint már két hónapja megállapodtak a felek, a hivatalos bejelentésre azonban még várni kell.

Modric a döntőről azt mondta, úgy érezte, Benzema érvénytelenített gólja után mintha kicsit bepánikoltak volna a Liverpool-játékosok és onnantól nem ugyanazzal az önbizalommal játszottak, a Real pedig attól a momentumtól kezdve egyre jobban futballozott és végül egyetlen kaput eltaláló lövéssel megnyerte a finálét.

„Öt BL-döntőt játszottam, mind az ötöt megnyertük. Ez egészen hihetetlen” – tette hozzá.

Borítókép: EPA

További tartalmak