Musorujsag
Élő Eredmények

Csapata feljutott, így komoly megmérettetés vár Ronaldóra

Csapata feljutott, így komoly megmérettetés vár Ronaldóra

m4sport.hu
Most aztán kiderül, milyen fából faragták a brazilok legendáját, Ronaldót.

A Valladolid labdarúgócsapata a második helyen végzett a spanyol másodosztályú bajnokságban, ezzel kiharcolta a feljutást. Ennek minden bizonnyal nagyon örült a Brazíliával két vb-címet is nyert korábbi klasszis, a klub többségi tulajdonosa Ronaldo.

Annak viszont már nem biztos, hogy most be kell váltania korábbi ígéretét, miszerint ha csapata feljut, 500 kilométert kerékpározik. A tervek szerint négy nap alatt tudná le a távot, de nem egyedül.

Megígértem, hogy ha visszatérünk a La Liga-ba, megcsinálom a Camino de Santiago-t. Biciklivel fogom megtenni, mivel nem tudok futni. A feleségemmel vasárnap indulunk Valladolidból, és elkerékpározunk Santiago de Compostelláig” – mondta a korábbi klasszis.

„Nagy győzelem ez a játékosoknak, az edzői stábnak, de mindenekelőtt a szurkolóinknak, akik drukkoltak és velünk együtt szenvedtek. Most élvezni fogjuk, hogy visszatértünk oda, ahol lennünk kell” – mondta a Barca és a Real korábbi támadója.

Elmondta, a feljutást sportszakmai szinten azonos polcra helyezi, mint amikor a brazil válogatottal megnyerte a 2002-es világbajnokságot.

Borítókép: Valladolid, 2018. szeptember 3. Óscar Puente, Valladolid polgármestere, Ronaldo Nazario volt brazil válogatott labdarúgó és Carlos Suárez, a Real Valladolid elnöke (b-j) a valladolidi városházán tartott sajtótájékoztatón 2018. szeptember 3-án, ahol bejelentették, hogy Ronaldo 51 százalékos tulajdonrészt vásárolt a spanyol labdarúgó élvonalba a nyáron visszajutott Real Valladolidban. (MTI/EPA/Nacho Gallego)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„Szurkolóinkat megilleti ​​a felelősök elszámoltatása" – a Real Madrid közleményben reagált a BL-döntőn kialakult káoszra
A Real Madrid szombat este 1–0-ra legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó Bajnokok Ligája 2021/2022-es kiírásának döntőjében, de a mérkőzés sajnos nemcsak a Galaktikusok 14. diadaláról maradt emlékezetes: a találkozó 37 perces csúszással kezdődött, a beléptető kapuknál káosz alakult ki, a hatóságok könnygázt vetettek be, s rengeteg, érvényes jeggyel rendelkező szurkoló rekedt a Stade de France-on kívül. A Real Madrid hivatalos oldalán közleményében kérte, hogy az eset kapcsán találják meg a felelősöket.
Külföldi futball
A 35 éves Cavani spanyol élcsapatban folytatná: 3 klubbal hozták szóba
A spanyol sportműsor, az El Chiringuito házigazdája, Josep Pedrerol beszélt arról, hogy az uruguayi Edinson Cavani a Manchester United után a spanyol bajnokságban (La Liga) próbálná ki magát. Képviselője három klubbal vette fel a kapcsolatot: az Atlético Madriddal, a Villarreallal és a Sevillával.
Külföldi futball