Musorujsag
Élő Eredmények

Messi brillírozott, ötöt lőtt az észteknek

Messi brillírozott, ötöt lőtt az észteknek

m4sport.hu
Lionel Messi öt góljával az argentin labdarúgó-válogatott 5-0-ra legyőzte az észt csapatot barátságos mérkőzésen a spanyolországi Pamplonában vasárnap.

A hétszeres aranylabdás sztár a 9., a 45., a 47., a 71. és a 76. percben talált be. Az első gól 11-esből esett. A dél-amerikai együttes a november 21. és december 18. közötti katari vb-n Szaúd-Arábiával, Mexikóval és Lengyelországgal szerepel azonos csoportban. Messi korábban  a Leverkusen elleni 2012-es Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján szerzett 5 gólt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A világbajnokságról lemaradt kolumbiai labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a szaúdi csapatot barátságos mérkőzésen a spanyolországi Murciában. Szaúd-Arábia a november 21. és december 18. közötti katari vb-n Argentínával, Mexikóval és Lengyelországgal szerepel azonos csoportban. A kolumbiai kispadon most mutatkozott be a pénteken kinevezett szövetségi kapitány, az argentin Nestor Lorenzo.

A perui labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte az új-zélandi csapatot barátságos mérkőzésen a spanyolországi Cornella de Llobregatban. Mindkét együttes interkontinentális pótselejtezőt vív a november 21.-december 18. közötti katari világbajnokságra: a dél-amerikai gárda június 13-án az Egyesült Arab Emírségek-Ausztrália mérkőzés győztesével, míg Új-Zéland június 14-én Costa Ricával csap össze.

Eredmények:
Argentína-Észtország 5-0 (2-0)
Kolumbia – Szaúd-Arábia 1-0 (1-0)
Peru – Új-Zéland 1-0 (0-0)

Borítókép: (EPA/Villar Lopez)

További tartalmak